Batalla'dan açıklamalar!

Bursaspor'un yeni teknik patronu Pablo Martin Batalla imza töreninde hem taraftarı mutlu etti, hem de yeni sezon hedeflerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 13:40

Bursaspor'un efsanesi Pablo Martin Batalla ekibiyle birlikte resmen Bursaspor'un başına geçti!

Arjantinli teknik adam, Özlüce’de kendisini 3 yıllığına Bursaspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı…

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik  “Dileriz uzun yıllar devam eder. Hocalık kariyerinin de futbolculuğu kadar başarılı olmasını temenni ediyorum. Göreve geldiğimizde de ilk önceliğimiz kendisiydi. umarım uzun soluklu bir birliktelik olur ve hedefimize hep birlikte yürürüz” dedi. Batalla ise “Bu sene çalışmama kararım vardı ama Bursaspor söz konusu olunca herşey değişti. Burada olmaktan çok mutluyum. Burayı kendi ailem olarak gördüm. Yardım etmekten çok memnunum. Nilüfer’deki tecrübemden dolayı bir kaç kulüpten teklif aldım ama aile planlarımdan dolayı bunları kabul etmedim. Bursaspor’un planı, transfer tahtasının açılması beni etkiledi. Kabul etmek zor olmadı. Konu Bursaspor olunca zaten ailem de beni her zaman destekliyor.”

Çocukluğundan beri tanırım!

Çağatay Yılmaz'ın ayrılışı ile alakalı gelen soruya ise “En son forma giydiğim Gençlerbirliği maçında oyundan ben çıktım Çağatay Yılmaz girmişti. Çocukluğundan beri tanıdığım biri. Çok iyi bir sezon geçirdi burada. Ama iyi bir sezon geçirdiği için ona teklifler var. Bazen bu teklifleri kabul etmek gerekiyor. Çağatay için de güzel bir fırsat.”

Elimde o mevkiide oyuncu vardı..

Özellikle iptal olan iki futbolcu transferiyle alakalı da soruya cevap veren Pablo “Karacabey Belediyespor’dan gelen iki oyuncuyu da tanıyorum. Ama ben kulüpte hali hazırda 2 tane iyi sağ beke sahip olduğumu düşünüyorum. Hem genç hem de Milli takımlarda oynamış sağ bekler. Ben de onlara şans vermek istedim. Vakıfköy çocuklarına fırsat vermek istedim. Ben de yanılabilirim. En az yanılacağım şekilde plan yapmaya çalışıyorum.”

TARAFTARLARA DAVET

Yeşil beyazlı taraftarları 22 Temmuz’daki sezon açılış idmanına davet eden Batalla, kısa vadede hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtirken, uzun vadede de Bursaspor’da, Atletico Madrid’in hocası Diego Simone gibi 12 yıl kalmak istediğini vurguladı. Kamp için ise 1-15 Ağustos arası Afyon'da olmasını istediğini belirtti.