Recep Günay açıklamalarda bulundu!

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde basın toplantısı düzenleyen Başkan Recep Günay açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2023 11:36
www.bursadanhabervar.com

     Bursaspor‘un durumunun kötü olduğunu ve küme düşme ile 3 puan silme gibi tehlikelerinin bulunduğunu vurgulayan Recep Günay, birlik beraberlik çağrısında bulundu.

Anlaşma sağlanan isimlere daha sonra ulaşılamıyor!

     Ayrıca Recep Günay anlaşmaya varmalarına rağmen bazı isimlerin daha sonra kendilerine geri dönüş yapmadıklarından dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Enver Cenk Şahin ve Özer Hurmacı ile görüşüp anlaştıklarını belirten Recep Günay “Divan Kurulu toplantısı öncesinde Enver Cenk Şahin ile görüştük anlaştık. 7,5 milyon TL istedi. Biz de 7 milyon TL‘ye anlaştık ama sonra olmadı. Enver burada oynamak istediğini belirtti ama sonrasında birileri bu anlaşmaları bozuyor. Özer Hurmacı geldiğinde konuştuk ve anlaştık. Sonrasında o da gitti ve dönüş yapmadı.” dedi.

     Günay dün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde Elvir Balic ile teknik adamlık konusunda anlaşma sağladıklarını ifade etti. Bu görüşmenin ardından Balic‘in İstanbul‘a gittiğini ve sonrasında telefonlarını kapatarak kendilerine cevap vermediğini ve Elvir Balic‘e de ulaşamadıklarını belirtti.