O bir Bursa sevdalısı “Mehmet Öztürk”

Son zamanlarda sosyal medyada ve bazı programlarda karşımıza düşen bir isim var Mehmet Öztürk adında. Bursa’nın sorunlarıyla alakalı çektiği videolar ve verdiği demeçlerle gündeme gelen Öztürk “Bursa’nın her köşesi benim memleketim” diyerek sevdasına sahip çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2024 12:35

Nilüfer Çayı’nda oluşan kirlilik ve doğanın katledilmesi gibi konularda çektiği videolarla gündeme gelen Öztürk “Bursa taşı, toprağı buram, buram vatan kokan şehrim. Bir insanın bu tip konularda tepki göstermesi siyasetle ilgilenmesi anlamına gelmez. Bir vatandaş olarak, Bursa’nın geleceğini düşünen bir fert olarak artık bazı şeylere dur demek istedim. İşimden, gücümden, ailemden ayırarak kendi, kendime biz söz verdim. Bu şehrin her türlü sorunuyla ilgilenecek, dertleneceğim. Bu sorunlar çözüme kavuşana kadar susmayacağım. Sorumluları her kimse muhakkak ki yaptığı bu olumsuzluğu ortadan kaldırana kadar hak arayacağım” dedi.

BU İLK DEĞİL, SON OLMAYACAK!

Bütün bu videoların, yapılan eylemlerin son olmadığını da söyleyen Öztürk “Daha önce de birçok konuda ses getirecek eylemlerim oldu. Kürsümü alarak Fomara’da tek kişilik miting düzenledim. İstanbul’da Taksim meydanına bile çıktım. Bu şehrin sorunları var ve bu sorunları ne Belediye, ne Valilik ne de başka bir isim düzeltemez. Ses gelecek ki bu sorunlarla topluca mücadele edelim. Nilüfer Çayı zehir akıyor ve çokça nedeni var. Bu nedenleri ortadan kaldırmamız lazım. Bursa’nın her meşhur olduğu ürünler başka memleketlere kaçtı. Tarım ve sanayi şehri Bursa oldu sana beton Bursa. Bunun önüne geçmemiz gerekiyor. Bu şehrin ciğerleri zehirleniyor ve bizler sadece izliyoruz. Her Bursalı bu duruma tepki göstermek zorunda” dedi.