Final Spor İstanbul'dan boş döndü

Türkiye Basketbol Lig'i Bursa temsilcisi Final Spor, ligin 2. haftasında İstanbul Bahçelievler Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi'nde Pizza Lazza Haremspor'a konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2023 20:56
www.bursadanhabervar.com

HABER: SERDAR DUNDAR

Final Spor müsabakaya; Ozan Yılmaz, Mustafa Baştürk, Talat Alp Altunbey, Deshan Taylor ve Brendan Medley-Bacon ilk 5'i ile başladı. Ev sahibi Pizza Lazza Harem Spor ise Tuğberk Gedikli, Gökhan Aydın, Brandon Karl Huffman, Osiris Eldridge ve Ali Işık ilk 5'i ile parkede yer aldı. Müsabakanın ilk periyodu 13-16 Final Spor üstünlüğü ile tamamlanırken, Bursa temsilcisi Final Spor karşılaşmanın ikinci periyodunda da üstünlüğünü sürdürerek soyunma odasına 28-31 üstünlükle gitti.

2. yarıya da iyi bir oyun ile başlayan ve 3. periyodu 46-49 üstünlük ile tamamlayan Final Spor, müsabakanın son periyoduna önde başladı. Son çeyrekte ev sahibi takımın baskılı oyununu periyodun ilk yarısına kadar göğüsleyen Final Spor, kötü hakem kararları ve başantrenör Berat Gök'ün de diskalifiye edilmesi ile beraber müsabakadan 72-67 mağlup ayrıldı. Müsabakada Final Spor oyuncusu Mustafa Baştürk de 5 faul ile oyun dışı kaldı.