DOLAR 39,7498 EURO 46,2515 STERLİN 54,1988 GRAM ALTIN 4.246,20 BIST 100 9.413,50 BITCOIN $107.779
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101

HABERLER

Alev alan otomobilini kurtarmak için çabaladı

Bursa’da otobanda seyir halindeyken motor kısmından dumanlar çıkan Hyundai marka otomobil kısa sürede alev aldı. Aracından çıkan alevleri söndürmek için çevredekilerden yardım isteyen sürücü kimse durmayınca, yolun ortasında canı pahasına mücadele etti.

Giriş: 25.06.2025 10:40 | Güncelleme:
Paylaş
Alev alan otomobilini kurtarmak için çabaladı

Edinilen bilgiye göre, olay Bursa Orhangazi-Gemlik yolu üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki Hyundai otomobilin motor kısmından aniden dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden sürücü aracı emniyet şeridine çekerek kendini dışarı attı. Alevlerin sardığı otomobilin sürücüsü ise çevredekileri durdurup yardım istedi ama kimse oralı olmadı. Bir süre sonra duran bir vatandaş ilk müdahaleyi yangın tüpleriyle yaptı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak tamamen söndürdü.

 

Yangında araçta maddi hasar meydana gelirken, olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

 

Yorumlar

×

Haber Arama