DOLAR 39,9043 EURO 46,8742 STERLİN 54,7448 GRAM ALTIN 4.223,95 BIST 100 9.404,89 BITCOIN $107.509
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101

HABERLER

İnegöl’de Dünya Diyabet Günü’ne özel seminer

Bursa İnegöl Belediyesi, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında Bursa Tip-1 Diyabetliler Derneği iş birliğinde “Tip-1 Diyabette Güncel Gelişmeler” konulu seminer düzenleneceğini duyurdu.

Giriş: 11.11.2025 09:50
Paylaş
İnegöl’de Dünya Diyabet Günü’ne özel seminer

 Bursa İnegöl Belediyesi, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında önemli bir farkındalık etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bursa Tip-1 Diyabetliler Derneği iş birliğiyle düzenlenecek olan “Tip-1 Diyabette Güncel Gelişmeler” konulu seminer, 14 Kasım Cuma günü saat 10.30’da İnegöl Belediye Binası zemin katında bulunan konferans salonunda gerçekleştirilecek.

HERKESE AÇIK OLACAK

Seminerin konuşmacısı, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdal Eren olacak. Prof. Dr. Eren, diyabetle yaşayan bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik güncel bilimsel gelişmeleri, yeni tedavi yöntemlerini ve teknoloji destekli izlem sistemlerini katılımcılarla paylaşacak. Etkinlik, diyabetle ilgili güncel bilgileri öğrenmek ve uzmanından rehberlik almak isteyen tüm vatandaşlara açık olacak.

BAŞKAN TABAN’DAN DAVET

Dünya Diyabet Günü kapsamında düzenlenen etkinlikle toplumda diyabet farkındalığını artırmayı, özellikle Tip-1 diyabetle yaşayan bireylerin ve ailelerinin bilgiye erişimini kolaylaştırmayı amaçladıklarını ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Diyabet, yalnızca hastayı değil ailesini ve sosyal çevresini de etkileyen kronik bir hastalık. Bu tür bilinçlendirme etkinlikleriyle hem farkındalık oluşturmayı hem de vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmasını hedefliyoruz. Tüm hemşerilerimizi bu değerli seminere davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

×

Haber Arama