SON DAKİKA
Hava Durumu

Zafer Partisi Nilüfer'de Işıl Esgin rüzgarı

Zafer Partisi Nilüfer İlçe başkanlığı görevini yürüten ve Nilüferliler tarafından oldukça sevilen Işıl Esgin yapılan kongrede tekrardan başkanlığa seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 08:54
Kaynak: Muhammet Ömer Ak
Zafer Partisi Nilüfer'de Işıl Esgin rüzgarı

Uzun süredir başarıyla yürüttüğü Nilüfer İlçe Başkanlığı görevine devam diyen Esgin yaptığı açıklamada "Değerli Türk Milliyetçileri,  sevgili Nilüferliler, Bursalılar..
Zafer Partisi Nilüfer İlçe 2. Olağan Kongremize hoş geldiniz. Aslında bugün sizlerle 543.000 nüfuslu Nilüfer için yapacaklarımızı, liyakatli kadromuz ile geliştirdiğimiz projelerimizi konuşacaktık. Ancak gündem öyle hızlı değişiyor ki, gün geçmiyor ki yeni bir şiddet, katliam haberi ile uyanmayalım. Kuruluşundan beri yüzyılın medya ambargosuna uğrayan Zafer Partisi,  haftalardır tüm Türkiye'de eş zamanlı sahalara inmekte ve şiddete, katliama, adaletsizliğe karşı tepkisini ortaya koymaktadır. Bugün de Sağlık Bakanı ve Hastahaneleri protesto etmek için sahadaydık. Yarın da, yine meydanlarda olacağız!

Evet. Çocuklarımızı, gençlerimizi,  kadınlarımızı,  sahipsiz  sokak hayvanlarımızı,  doğayı koruyamıyoruz ve artık yeni doğan bebeklerimizi de koruyamıyoruz! 

Öyle bir toplumsal çöküş içindeyiz ki, Türk töresi çocuğu, kadını, doğayı, hayvanı korumayı gerektirirken, sanki Onlardan öç alınıyor. Yeni doğan bebek vahşetinin yaşandığı sırada Istanbul Il Sağlık Müdürü olan Kemal Memişoğlu'nu istifaya çağırıyoruz. Hükümet ve Sağlık Bakanlığı, artık Zafer Partisi'ni duymak zorunda!

22 yıldır liyakatsiz, Türk töresinden  bihaber hükümet tarafından yönetilen milletimiz, her gün yeni bir cinnet, katliam haberleri ile sarsılmaktadır. Peki, bakalım Türkiye'de 2024 yılı ilk 6 ayda kaç kadın öldürüldü?

Ilk 6 ayda 205 kadın erkekler tarafından öldürüldü,  117 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu. Yine eldeki raporlara göre 2024  ilk 6 ayda tam 343 çocuk önlenebilir sebeplerden hayatını kaybetti. Gebze'de 30 köpek, 14 kedi zehirlenerek vahşice katledildi..

Türk Milleti ciddi bir ekonomik çıkmazın içinde. 12 yıldır demografik işgal altında! Hukuksuz yollardan yurdumuza giren 13 milyon sığınmacı ve kaçak tarafından yüzlerce Türk genci vahşice katledildi, taciz ve cinsel istismara uğradı..

Peki bu çökmüş düzende Hükümet ne yapıyor?

Hükümet ve ortakları, Türk Milliyetçilerinin sınırlarını zorlamaktadır!

Yeni bir açılım sürecini başlatma hevesinde olan hükümet ve ortakları; sözde birlik ve beraberlikten (!) bahsederek pkk'nın Diyarbakır'da hain sloganlarla miting yaparak teröristlerin azmasına cesaret vermiştir!

Biz Türk Milliyetçilerinin son kalesi Zafer Partisi, hain açılım sürecinde kaybettiğimiz 780 şehidimizi unutmadık!

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ilkelerinin son kalesi  Zafer Partisi,  Anayasanın ilk 4 maddesinin değişmesine izin vermeyecektir!

Çünkü büyük Türk Milleti TC Anayasasının en büyük teminatıdır. Türk süngüsü,  Türk kanı ile yazılan Anayasamızı soylu Türk Milleti ile sonuna kadar savunacağız!

Atatürk'ün izinde, Ümit Özdağ'ın yanında Kuvvayi Milliye ruhuyla yola çıkan Zafer Partisi de büyük Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğinden yanadır. Ancak bizler ellerinde şehitlerimizin kanı olan pkklı teröristler ve onların Gazi Meclisteki temsilcileri ile asla el sıkışmayız,  gerekirse o elleri kırarız!

Zafer Partisi varken; kimse yeni bir çözüm süreci ve Anayasa değişikliği için heveslenmesin. Soylu Türk Milleti ile birlikte buna izin vermeyeceğiz!

Kıymetli Nilüferliler,  gelin kaçak ve sığınmacılara karşı,  hukuksuzluk ve liyakatsiz yöneticilere karşı Zafer saflarında birlikte mücadele edelim. Yeter ki Nilüfer ÇarŞAMba Olmasın!

Kuruluşumuzun 2. yılında girdiğimiz ilk yerel  seçimde  bizi Nilüfer'de  3. Parti yapan, bize güvenen Nilüferlilere yürekten teşekkür ederim. Tabii bu başarıyı benimle birlikte göğüsleyen, omuz omuza birlikte çalıştığımız değerli dava arkadaşlarıma da içtenlikle teşekkür ederim.  Sözlerimi Türk Milliyetçilerinin son nefesine kadar dudaklarından düşmeyecek yakarış ile bitirmek isterim. 

Tanrı Türk'ü Korusun!"

Kaynak: Bursa'dan Haber Var

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.