DOLAR 36,6564 EURO 40,1206 STERLİN 47,6576 GRAM ALTIN 3.563,55 BIST 100 10.850,08 BITCOIN $82.745
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101

HABERLER

A Milli Takım'da, Macaristan mesaisi başladı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi play-off turunda Macaristan ile 20 ve 23 Mart'ta oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Giriş: 18.03.2025 09:21 | Güncelleme:
Paylaş
A Milli Takım'da, Macaristan mesaisi başladı

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen idman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı, ardından pas çalışmasıyla devam etti. Ay-yıldızlılar, antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirdi.
Kulüp takımlarında dün maça çıkan isimler günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Ayrıca ağrıları olan Mert Günok ve Merih Demiral, antrenmanda yer almadı. Antrenmanın belli bölümünde takımla birlikte çalışan Yunus Akgün, bireysel çalışmalarla idmanı tamamladı. Eksik oyuncular nedeniyle Ümit Milli Takım'dan Jankat Yılmaz ve İshak Vural da antrenman kadrosuna dahil edildi.
Ay-yıldızlılar, yarın yapacağı idmanla Macaristan maçının hazırlıklarına devam edecek.

Yorumlar

×

Haber Arama