DOLAR 39,9043 EURO 46,8742 STERLİN 54,7448 GRAM ALTIN 4.223,95 BIST 100 9.404,89 BITCOIN $107.509
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101

HABERLER

İnegölspor altyapı yönetiminden Başkan Taban'a ziyaret

İnegölspor’un Altyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demirtaş, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin ve teknik heyet protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret ettiler.

Giriş: 07.08.2025 17:48 | Güncelleme:
Paylaş
İnegölspor altyapı yönetiminden Başkan Taban'a ziyaret

Ziyarette konuşan Altyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demirtaş, şunları söyledi:
“A takım ile altyapının ayrılması gerektiğini yıldır hep aramızda savunuyorduk. Çok şükür bunu başardık. Altyapımızla ilgili 14 kişilik bir yönetim kurulumuzu oluşturduk. Tüm yönetici arkadaşlarımızın U7’den U19’a kadar bir görevi var. Yaptığımız görevlendirme neticesinde her bir yöneticimiz bir gruptan sorumlu oldu. Geçtiğimiz sezonda Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Özgür Şahin hocamızın öncülüğünde kurulan Aile Birliği var. Aile Birliği de faaliyetlerine devam ediyor. Grup içindeki sıkıntıları Aile Birliği üyeleri çözüyor. Bizim yöneticilerimizde dışarıdan onlara da güç sağlayacak. İnşallah uyum içerisinde Sultan Su İnegölspor Altyapımızın daha iyi işler yapmasını sağlayacağız.”

 

 


İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Açıkçası hayalimi gerçekleştirdiniz. Bunun için sizleri tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel bir oluşuma imza attınız. Gönüllü yapılan iş her zaman karşılık bulur. Belediye olarak her kulübe olduğu gibi İnegölspor’umuzun altyapısına da destek veriyoruz. Bu süreçte elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Yaptığınız bu oluşumun devamı da çok önemli. İnşallah uzun yıllar isimler değişse de altyapı yönetim kurulunun faaliyetleri devam eder. Bu sayede kulübün sıkıntıları daha hızlı bir şekilde çözülür ve futbolcu kardeşlerimiz daha iyi ortamda spor faaliyetlerini sürdürürler.”şeklinde konuştu.

 

 

Yorumlar

×

Haber Arama