SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu Bursaspor işte o Bursaspor! (Zemine çözüm)

Yazının Giriş Tarihi: 14.10.2024 11:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 11:45

Dün akşam maçta saha kenarından tam olarak izlediğim Bursaspor işte aradığım Bursaspor...

Top rakibe geçiyor ve inanılmaz hırs ve istekle basan bir futbolcu gurubu. Ahmet İlhan'ın son dakikalarda yaptığı pres, İlhan Depe'nin, Mücahit, Yiğit Ali ve nicesi. Aradığımız Bursaspor tam olarak bu...

Taraftara zaten söylenecek söz bulamıyorum ben. Kimi nasıl ağırlaması gerektiğini çok iyi biliyor Bursaspor taraftarı. Maçtan önce Kahramanmaraş'ı tribünlere çağırıp "Geçmiş olsun" diye bağırmaları, İstiklal Marşı esnasında şiddete maruz kalıp hayattan koparılan Kadın ve Çocuklarımızın isimlerini bir hafta boyunca elleriyle yazarak tribünlerde açması, Maraton tribününde Maraş'a destek için açılan pankart ve niceleri. Tek bir olumsuzluk olmadan boşaltılan bir stadyum. Bursa kenetlendiğinde neler oluyor hep beraber gördük. Ancak görmek istediğimiz bir şey daha var. Bursa'da bazı belediye başkanları saha içi Led Ekranlara reklam vermişti. Allah bininizi, bin etsin. Ancak vermeyenlere sesleniyorum. Bursa ili içerisinde bulunan her bir belediye başkanı Bursaspor'a destek olmak ZO-RUN-DA!

ZORUNDASINIZ!

Seçim zamanı partilerinizin genel başkanları, milletvekilleri boy, boy Bursaspor atkılı fotoğraflar yayınlarken, sizler öyle televizyondan veya protokolden hiç bir destek vermeden izleyemezsiniz. Bursa'nın her bir ilçesi mecburen Bursaspor'a destek verecek. Mustafa Bozbey gerekeni yapıyor, senelerdir Oktay Yılmaz desteklerine devam ediyor, Erkan Aydın, Ferhat Erol, Şadi Özdemir, Kağan Mehmet Usta gibi isimler zaten reklam verdi, destek veriyor. Bu işler maalesef ki protokolde oturmakla olmuyor. Rica ediyoruz. Hazır muhteşem bir hava yakalanmışken sizlerde ufakta olsa Bursaspor'a destek olun. Kötü günde zaten kimse yoktu, iyi günde elinizi taşın altına koyun. Bunu tarih gerçekten unutmayacak. İleride nasıl geldi bu geri dönüş diye sorulduğunda "Bütün Bursa takımın yanında saf tuttu" demek için aradan soyutlama yaptırmadan destek olalım.

ZEMİN PROBLEMİ

Bu çok önemli...

Senelerdir yaptığı her işi takdir ettiğimiz Muhittin İpek'i bu sefer maalesef ki takdir edemiyorum. Adına başlıklar atılan çimlere fısıldayan adam bu sefer fısıldayamadı sanırım. Profesyonel bir lig maçı oynanıyor ve halı kalkıyor. Stadyumda 43.000 taraftar, televizyonlarının başında milyonlarca insan izlerken o da ne zemin bir pozisyonda kalkıyor ve bütün büyü bozuluyor. Hibrit sisteme geçerken kimse mi uyarmadı sizi yetişmez, olmaz, yapmayalım diye kimse uyarmadı mı? Biz eski, bozuk zemine bile razıyız. Allah göstermesin idmanda sakatlananlar seneler önce ortadayken, stadyumda zeminden dolayı adam sakatlansa kim verecek bunun hesabını?

İki hafta üst, üste içeride maç oynanacak ve daha havalar bozmadı bile. Bu konuya acil eğilmesi lazım Muhittin İpek'in. Aksi takdirde daha çooook konuşuruz biz bu zemini.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.