DOLAR 39,9043 EURO 46,8742 STERLİN 54,7448 GRAM ALTIN 4.223,95 BIST 100 9.404,89 BITCOIN $107.509
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101

HABERLER

Tahtakale Köylü Pazarı eski haline kavuşuyor

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Cuma ziyaretleri kapsamında Tahtakale Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Giriş: 17.10.2025 17:23
Paylaş
Tahtakale Köylü Pazarı eski haline kavuşuyor

Osmangazi İlçesi’ndeki mahalleleri bir bir ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Cuma namazını Tahtakale Mahallesi’nde bulunan Duhter-i Şerif

Camiinde kılan Başkan Erkan Aydın, namaz çıkışında mahalle sakinlerine ikramlarda bulundu. Tahtakale Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aydın’ı vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek hizmet talep edilen alanlarla ilgili en kısada sürede çalışmaya başlanılacağının sözü verdi.

"Tahtakale Köylü Pazarını tekrar eski haline en kısa sürede getireceğiz"

Tahtakale Mahallesi’ni ziyaret ettiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, " Seçim öncesi de söylemiştik. Tahtakale Köylü Pazarını tekrar eski haline getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Anıtlar Kurulunda ufak bir onayımız var o bittikten sonra inşallah bu meydanı vatandaşın isteği doğrultusunda hem de köylülerimizin kendi bütçesine katkı sağlayabilecek şekilde o eski dokusuna kavuşturacağız. Bursalılara çocukluklarında yaşadıkları o duyguları burada bir kez daha yaşatmak istiyoruz. Muhtarımızla birlikte konuyu takip ediyoruz. İnşallah projeyi kısa zamanda hayata geçireceğiz" dedi.

"Başkanımız her verdiği sözü yerine getiriyor"

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Tahtakale Mahallesi Muhtarı Mehmet Yavuz, "Başkanımız her geldiğinde bize verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Mahallemizde olan bütün eksiklikleri kendisine iletiyoruz. Başkanımızda talimat vererek bu eksikliklerimizi anında yerine getiriyor. Ben sonsuza kadar Erkan Aydın, başkanıma güveniyorum. Tahtakale Meydanı’nın köylü pazarı olacağına yürekten inanıyorum. Erkan başkanımız her verdiği sözü tutmuştur bunu da tutacağına eminim" şeklinde konuştu.

Tahtakale Mahallesi sakinleri Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın mahallelerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Yorumlar

×

Haber Arama